Pizzakurs med middag.


Her får du lære hvordan man lager den perfekte pizza og hvordan pizza kokken jobber. Innføring i hvordan deigen lages, «kjevle-teknikk», pizzafyll og steking. Underveis forteller vi også om italiensk matkultur og pizzaens historie.
Kurset arrangerer av oss – på italiensk restaurant midt i Roma sentrum. Pizza kokken snakker italiensk men vi er med å oversetter.

Foruten selve kurset får du: Romerske forretter, pizza, husets vin/brus/øl og vann.
Tidspunkt: Normalt kl 17:00 (kan variere noe).
Varighet: Så lenge dere ønsker å bli sittende på restauranten.
Pris per person: kr 1080,-
Om ønskelig er det mulig å tilleggs bestille dessert, kaffe, mer å drikke.

Ta kontakt for mer informasjon.
Vi trenger ditt navn, telefonnummer, antall personer. og hvilke dager det kan være interessant å være med.

Vi håper å høre fra deg.

Kontakt arrangør:

post@italiapartner.no / telefon: +47 98209041

6 Comments

  1. Takk for en fantastisk kveld på Popi Popi. Det var et særdeles vellykket arrangement, hvor vi koste oss masse!
    Dette har satt spor og er en opplevelse vi aldri kommer til å glemme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *