ITALIA PARTNER AS


Vi planlegger og gjennomfører skreddersydde arrangementer og aktiviteter i Roma og resten av Italia for grupper i alle størrelser.

Vi yter også assistanse i Roma og Italia til nordmenn som har ønsker og behov og som ikke faller under ansvaret til Den norske ambassade i Roma.

Catharina Maria Bugge er daglig leder og ansvarlig for våre turer og opplevelser. Hun har bodd i Roma i mange år etter å ha tilbrakt mye av sin barndom og ungdom her sammen med familien. Hun snakker italiensk og elsker denne byen og livet her.
Per Olaf Torkildsen kom inn i firmaet i 2020 og har pendlet mye mellom Oslo og Roma de siste 10 årene. Han ledsager på byvandringer og andre aktiviteter og opplevelser. Han er vår reiseleder på blant annet sykkeltur gjennom Toscana. Les hans blogg fra turen han tok i 2021 her.

Vi benytter førsteklasses underleverandører for eksempel for transport til og fra flyplassen, pizzabakekurs, vinsmaking i Monti og vingårdsbesøk. Vi har også kontakt med en rekke guider med spesialkompetanse på antikkens Roma.

Vi har spesialisert oss på Roma, men har hele Italia som arbeidsområde. Vi organiserer arrangementer, faglig besøk, opplevelsesturer, bryllupsreise, blåturer, firmaturer, vin og matopplevelser, byvandringer og aktiviteter her i Roma. Skulle du ha behov for assistanse ut over dette, ta kontakt så ser vi hva vi kan gjør for deg.. Vi holder til i Roma sentrum.

Hos oss handler om å ha et godt nettverk, noe vi har oppnådd ved å spesialisere oss på én by. Våre gode relasjoner med lokale leverandører er det som gir deg et vellykket arrangement i Roma.

Vi samarbeider med autoriserte guider, profesjonelle sjåfører, hoteller, vingårder, restauranter, barer samt leier inn kunnskapsfulle og dyktige personer.

Mange ønsker gjerne å gjøre noe unikt utenom de vanlige turistattraksjonene. Vi kan ordne det meste i Roma, og sammen vil vi skreddersy etter ønske og behov.

  • Pizzabaking
  • Vin- og matkurs
  • Vespatur med personlig guide
  • Piknik i parken med trubadur
  • Utflukter til vingårder eller katacombene
  • Byvandring i Roma
  • Sykkelturer i Toscana
  • Rideturer på Sicilia
Del med andre: