Byvandring det kristne Roma

Bli med på en tidsreise 2000 år tilbake og fremover i tid. Vi starter under gatenivå, og får se hvordan kristendommen går ifra å være en forfulgt minoritet til å bli statsreligionen i Det romerske keiserriket.

Byvandring i Roma

Bli med på en hyggelig vandretur hvor vi forteller om hva vi ser, om Romas historie og byen i dag.
Du vil blant annet få se: Pantheon, Jødekvarteret, Isola Tiburina, og bydelen Trastevere med kirken Santa Maria in Trastevere og mye mer.

Catacombene med lunsj

Vi tar deg gjennom en unik opplevelse i den første kristne kirkegården, som dateres tilbake til det 2. århundre, under den gamle romerske veien Appia Antica.

Guide i Colosseum

Guidet tur hvor vi får se Colosseum og Forum Romanum. Det er også mulig å forlenge turen, og besøke Palatinhøyden.
Varighet ca. 3 timer.

Guide i Vatikanmuseet

Vi besøker Vatikanmuseet med blant annet det sixtinske kapell. Museet er et av de fem mest besøkte kunstmuseum i verden. Det er 54 gallerier inkludert Det sixtinske kapell med dets tak dekorert av Michelangelo.

Hotell i Roma

Det vrimler av hotell i Roma, og vi hjelper deg å finne det rette overnattingsstedet. Kanskje legger du vekt på sentral beliggenhet, at det er lett lett å bevege seg med buss/metro eller til fots, samtidig som du også vil være i et rolig strøk.

Piknik med trubadur i Roma

En piknik i en av Roma sine flotte parker med levende musikk er virkelig å anbefale! Ta med gjengen på en fantastisk piknik i parken med trubadur.

Pizzabaking i Roma

Slipp kreativiteten løs på en av Romas beste pizzarestauranter. Her har du muligheten til å imponere stort.

Restaurant i Roma

Roma er kjent for fantastisk god mat. Vi hjelper deg med å finne den perfekte restauranten for anledningen.

Romantikk i Roma

Roma er det perfekte stedet å nyte en romantisk ferie. I denne sensuelle byen vil du oppdage fantastiske severdigheter, og finne mange steder å skape helt spesielle minner. Vi ordner det meste, enten du skal ta med din kjære på en romantisk ferie, fri til din utkårede eller ha selve bryllupet i Roma, så hjelper vi deg.

Skreddersydde vandreturer

Vi skreddersyr byvandringer og turer i Roma, slik at du kan besøke akkurat det du ønsker. Vi kan møte dere på hotellet og legge opp ruten derifra eller kanskje har du noe du veldig gjerne vil se. Lengde og innhold planlegger vi sammen.

Skrivekurs med Grete i Roma

Går du med en bok i magen? Lurer du på hva som skal til for å skrive en bok? Har du en god idé, men sliter med å komme i gang? Bli med til Roma i november og realiser drømmen din.

Sykkeltur fra Lucca til Viterbo

Bli med en på unik opplevelse gjennom søndre deler av Toscana, over i Umbria og inn i Lazio. Vi kan love deg uforglemmelige opplevelser av Italia med natur, kultur og arkitektur. Anledninger til god mat og drikke blir det også selvfølgelig.
Transfer

Transfer til/fra flyplassen

Vi kan hente dere på flyplassen (eller togstasjon/havn) i egen bil. Slik er dere sikret en komfortabel ankomst til overnattingstedet.

Tur til Frascati med lunsj

Vi tar deg med til de berømte åsene utenfor Roma som er kjent for gamle, adelige villaer og den velrenommerte Frascati- vinen. Fra mellom vinrankene på høydene får du en fantastisk utsikt mot den evige stad.

Tur til vingård (Castelli Romani)

Vi reiser til en vingård på de vakre åsene like utenfor storbyen der vi kan smake på vin og ekstra jomfru olivenolje og blir servert typiske romerske småretter som er laget etter eldgamle tradisjonsrike oppskrifter.

Vandretur i Roma med besøk i vannbyen

Bli med på en hyggelig vandretur hvor vi forteller om hva vi ser, om Romas historie og byen i dag. Vi besøker Pantheon, Fontana di Trevi og Kapitolhøyden.
Vinsmaking

Vinsmaking i Roma

Bli med på vinsmaking i hjertet av Roma. Enoteca Domus Vini er en intimt og koselig vinbar i Roma sentrum. Her serverer vi mat og vinopplevelser. Kan gjennomføres som lunsj, ettermiddagsaktivitet eller på kvelden.

Arrangementer

Ingen arrangement funnet!
Last Flere
Del med andre: