Send oss en melding

Send oss en melding og vi vil ta oss tid til å bli kjent med deg, slik at vi kan hjelpe deg med et vellykket opphold i Roma.

  Navn

  E-post

  Emne

  Melding

  Ofte stilte spørsmål

  Er du usikker på om vi kan være til hjelp? Nedenfor kan du se gjennom noen vanlige spørsmål, og deretter sende oss en melding.

  Ja, vi kan hjelpe til med å arrangere skreddersydde aktiviteter for dere. Mange ønsker gjerne å gjøre noe unikt utenom de vanlige turistattraksjonene.

  Etter dere har sett Colosseum og Vatikanmuseet så kan vi friste med blant annet utflukt til vingård for vinsmaking eller pizzabaking sentralt i Trastevere. Hva med å overraske følget med en piknik og trubadur i en av parkene, etterfulgt av en en guidet vespatur? Vi kan ordne det meste i Roma, og sammen vil vi skreddersy etter ønske og behov.

  Ja, for å reservere arrangementer som krever en viss forarbeid og tilrettelegging må det innbetales et forskudd – for eksempel så gjelder dette på matkurs hvor restauranten må klargjøre deler av spisesalen og kjøkkenet for dere.

  Ja, selvfølgelig. Dersom dere ønsker aktiviteter spesielt tilpasset for barn så ordner vi det også.

  Av og til så har vi spesielle tilbud (for eksempel i høytider), følg derfor med på vår facebookside. Husk at alle forespørsler til oss blir skreddersydd spesielt til dere, slik at vi sammen kan gjøre oppholdet akkurat så spesielt som du ønsker.

  Del med andre: