Roma Baccalà 2024 – lørdag presenteres norsk baccalà
7. september kl 21.00 blir det showcooking «Il Baccalà Norvegese: Incontro con la Cucina del Nord”. «Norsk Baccalà. Møte med det nordiske kjøkkenet»
Det er ambassadens kokk Aleksander Strand som står for presentasjonen i samarbeid med Seafood from Norway.
I tillegg er det 20 ulike versjoner av torsk til salgs fra ulike områder – og denne kvelden også fra Norge.
ROMA BACCALÀ 2024
Fra 5. til 8. september blir det fire spennende dager med mat- og vinarrangement dedikert til torsk og tørrfisk.
Det hele foregår i parken «Parco Schiuster» som er rett ved kirken Basilica San Paolo fuori le mura.
Det blir fire dager med matlagingsshow, foredrag, italienske og internasjonale gjester. Her vil det være 20 ulike versjoner av torsk til salgs og smaksprøve selvsagt.
Les mer om festivalen her: Home – Roma Baccalà (romabaccala.it)
Detaljert program her: Programma_RB24.pdf (romabaccala.it)